Wie is OfficeCare?

Foto van Lies

Ik ben Lies Defoor en ik ben al 7 jaar de leidende kracht achter OfficeCare. Al 7 jaar doe ik wat ik het liefste doe, de zelfstandige ondernemer ontlasten van alle administratieve taken die hij/zij niet wil uitvoeren.

Noem mij gerust een administratieve duizendpoot met heel veel feeling met cijfers. Sommige klanten noemen mij hun personal assistent of zelfs hun businesspartner. Of u mij nu wekelijks inhuurt voor enkele uren administratie of 1 keer per maand om uw dossier voor uw boekhouder voor te bereiden, alles kan. Ik denk mee met uw bedrijf. Ik zoek naar systemen om het werk te optimaliseren. Uw problemen oplossen, dat is mijn taak.

Met mijn klanten bouw ik een vertrouwensrelatie op. Zij weten dat de toevertrouwde taken zullen afgewerkt zijn en dat ik heel flexibel ben. Ik kom bij u op kantoor werken maar werk ook vanop afstand als dit te organiseren is. De afwisseling in mijn job geeft me heel veel voldoening. Financiƫle administratie, personeelsadministratie, evenementen organiseren, sollicitaties voorbereiden en nog zoveel meer.

Ondertussen werk ik met 3 vaste medewerkers. Op hen kan ik echt rekenen. Ook zij dragen de missie en de visie van OfficeCare uit.

Interne vacatures

 

Heb je een vraag of wil je met ons samenwerken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina.

.
.
.
.
.
.
.