Welke taken kan je best uitbesteden? ontdek het in ons gloednieuwe ebook

by Lies Defoor

In het begin kan je nog veel zelf doen, je bent starter en nog niet zo erg groot. Maar op langere termijn besteed je een aantal zaken beter uit.

Affiliates

WEBDESIGN & HOSTING

Combell

Professionele webhosting, cloud hosting en servers voor Linux en Windows met domeinnaam. 24/7 gratis premium support! Combell, dé hosting specialist.

Site: www.combell.be

Studio DLVX

Site: www.studiodlvx.be

Shopify

Als je wilt starten met online verkopen en niet met teveel dingen wilt bezig zijn, dan is Shopify de juiste keuze. Eenvoudig in te stellen, goedkoop, en je kan direct aan de slag met het aanbieden van downloads, producten,…

Site: www.shopify.be

NIEUWSBRIEVEN

Mailchimp

DE MAKKELIJKSTE NIEUWSBRIEFTOOL OM MEE TE STARTEN.
Gratis tot je meer dan 2000 contacten hebt. Superhandige en vrij overzichtelijke tool om te starten met het uitsturen van nieuwsbrieven. Leuke visuele builder waarmee je ook makkelijk een mooie look voor je nieuwsbrief creëert.


Powered by Mailchimp

CONVERT KIT

ConvertKit is een gemakkelijk platform om landingspagina’s en forms op te zetten en lead magnets aan te leveren. Men blijft ook steeds nieuwe landingspagina’s maken om je downloads op een mooie, hoog-converterende manier aan te bieden.

Site: www.convertkit.com

LEADPAGES

Leadpages is een platform voor het maken van landing pages en alles wat daarbij komt kijken. Het platform covert alles van lead generation, campagnes en e-mailmarketing tot aan marketing automation en het bouwen van complete sales funnels.

Try Leadpages for yourself!

GRAFISCHE VORMGEVING & DESIGN

CANVA

Canva kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor het maken van quotes, afbeeldingen, infographics, eBooks,…


Site: www.canva.com

ADMINISTRATIE & ANDERE BUSINESS TOOLS

TEAMLEADER

Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Wat kan je allemaal met Teamleader: klanten beheren, offertes maken, projecten beheren, tijd registeren, facturen maken, geld ontvangen,….

Site: www.teamleader.be

CALENDLY

Calendly is een hub voor het professioneel en efficiënt plannen van vergaderingen, waar het gedoe van heen en weer e-mails wordt geëlimineerd.

Site: www.calendly.com

OCTOPUS

Boekhouden was nog nooit zo eenvoudig!
Met het online boekhoudpakket van Octopus Accountancy Software beschikt u over een Belgische tool in the cloud. Enorm gebruiksvriendelijk en voordelig boekhoudpakket ontworpen met oog op een optimale samenwerking tussen ondernemer en accountant. Men voert regelmatig updates uit om hun software mee te laten evolueren met de veranderende noden.

Site: www.octopus.be/nl/

ZAPIER

Zapier is een gemakelijke manier om meerdere systemen met elkaar te integreren, zoals Shopify en Teachable. Workflows worden geautomatiseerd en al jouw apps worden geconnecteerd met elkaar.

Site: www.zapier.com

Trello

Als je een visueel persoon bent, heb je graag een goede kijk op verschillende zaken. Trello kan je gebruiken voor snelle herinneringen, aantekeningen, creëren van een overzicht van plannen en projecten,…

Site: www.trello.com